Pentru ȋntreaga familie – ȋmbrăcăminte, accesorii şi multe altele la preţuri avantajoase!

KundeninfoRO

În curând vom deschide primele magazine KiK ȋn România. Nu aţi auzit niciodată de KiK? Găsiţi mai jos câteva informaţii utile despre compania KiK şi despre sortimentul variat de produse!

La KiK găsiţi zilnic idei noi pentru garderoba perfectă şi produse fantastice pentru familia dumneavoastră. Veniţi la KiK şi descoperiţi articole vestimentare atractive, la modă şi de cea mai bună calitate la preţuri atractive. Puneţi-vă în valoare stilul personal prin sortimentul nostru extins de articole vestimentare şi mărimi speciale pentru femei, bărbaţi şi copii.

KiK vă va surprinde cu numeroase produse pentru locuinţa dumneavoastră – pornind de la bucătărie, continuând cu dormitorul, ajungând până pe balcon şi în grădină. Şi pentru cei mici găsiţi la KiK produsele potrivite; vă aşteptăm la noi pentru a descoperi oferta noastră de jucării şi articole atractive de biroul şi de bricolaj.

Unde ne găsiţi? Printre altele, din octombrie ȋn locaţiile noastre din Oradea, Sighetu Marmaţiei, Botoşani, Piatra Neamţ şi Brăila. Sau vizitaţi-ne şi online ȋn viitor pe Facebook şi Instagram. Ne bucurăm de vizita dumneavoastră!

KiK. Cine suntem.

willkommen-e1496144904142

Prin deschiderea primei filiale KiK în Düsseldorf Gerresheim 1994, fondatorul Stefan Heinig a pus piatra de temelie pentru una dintre cele mai de succes poveşti din istoria firmelor care îşi desfăşoară activitatea în sectorul comerţului cu amănuntul din Germania. Succesul de care se bucură KiK Textilien und Non-Food GmbH se datorează dezvoltării unui nou model de afaceri: reducerile în sectorul produselor textile.

În prezent, KiK ocupă una dintre poziţiile din topul primilor zece furnizori în sectorul comerţului cu amănuntul din Germania şi dispune de peste 3.400 de filiale în Europa  – următoarele 10 ȋn curând şi  ȋn România.

Sectorul nostru principal de activitate este reprezentat de oferta de produse textile de calitate superioară şi disponibile la preţuri atractive, constituind o cotă de aproximativ 70 de procente din sortimentul complet. Oferta este completată de articolele noastre Non-Food.

Peste 24.000 de angajaţi contribuie la dezvoltarea anuală a filialelor şi la succesul obţinut de KiK – ȋn viitor şi ȋn România. Doriţi să faceţi parte din echipa noastră? Sunteţi interesaţi de modă şi de vânzări? Aunci sunteţi potrivit pentru noi! ! Accesaţi pagina noastră web la secţiunea cariera şi decoperiţi ofertele noastre actuale de joburi. Ne bucurăm sa aplicati pe pagina noastră!

KiK_Logo_3D_4c

Contact.