Kontakt-2

Contactaţi-ne!

Aveţi întrebări cu privire la KiK? Utilizaţi formularul nostru online pentru a adresa întrebări sau pentru a vă exprima aprecierile sau criticile. Așteptăm cu nerăbdare orice reacţie.

După expedierea formularului online, recepţionaţi o copie a mesajului dumneavoastră la adresa de e-mail pe care aţi înregistrat-o.

Pentru a evita utilizarea abuzivă a formularului de contact (SPAM), la finalul formularului este inserat un aşa-numit cod Captcha: o succesiune de simboluri care poate fi citită numai de către utilizatorii umani şi care poate fi înregistrată la rubrica de mai jos.

Societatea KiK Textilien und Non-Food GmbH depune permanent eforturi pentru perfecţionarea serviciilor şi a paginii de internet a firmei. Utilizaţi formularul de contact pentru a adresa întrebări sau pentru a formula laude şi critici. Acordăm atenţie opiniilor clienţilor. Indiferent dacă este vorba despre responsabilitate, calitate sau despre filialele KiK – vă rugăm să ne comunicaţi opinia dumneavoastră cu privire la orice subiect.